Vennegoor Oil Supply, gespecialiseerd in bunkering van schepen!

Al jaren zijn wij een vertrouwde servicepartner voor vele rederijen en kapitein eigenaren. Wij leveren snel en 24/7 door geheel Europa. We beschikken over een 10 tons vrachtwagen, daarnaast beschikken wij over een 3 tons bakwagen, waarmee we snelle en kleinere leveringen kunnen verzorgen. Door de korte lijnen en optimale service kunnen wij direct inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij ontzorgen onze klanten, houden zelf contact met de agenten en staan altijd klaar voor de klant. Wij zijn een no-noncense bedrijf dat flexibel en zeer mobiel is. Doordat wij flexibel zijn kunnen wij onze klanten direct bevoorraden met zowel kleinverpakking alsook bulk olie, in één levering! Kleine of grotere leveringen, elke klant is bij ons gelijk en wij werken transparant met voor iedereen dezelfde afspraken en levercondities. Leveringen in België, Nederland, Duitsland en Denemarken verzorgen wij zelf binnen 24/7, ook op zon- en feestdagen. Daarnaast werken wij met een groot logistiek netwerk dat de producten snel op de gewenste plek levert. Uiteraard ook tegen uitstekende voorwaarden en snelle lever condities!

Naast het totaal programma van SRS oliën bent u bij ons ook aan het juiste adres voor belevering van andere gerenomeerde oliemerken die in de scheepvaart gebruikt worden. Ook deze producten worden u onder onze gunstige leveringsvoorwaarden 24/7 geleverd.
 Wilt u  persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Grote Voorraad

Wij leveren van liter verpakking tot bulk uit voorraad.

Goede kennis

Door onze ervaring kunnen wij u een goed advies geven.

Service bedrijf

Wij leveren altijd! 24/7.

Ervaring

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in smeermiddelen!

Social Media

Vennegoor Oil Supply B.V.

Galvanistraat 41
7651 DH Tubbergen NL

Info@oil-supply.nl
+31 857921400